Gaby Blaaser in Playboy?

Het Instagram-account van actrice en influencer Gaby Blaaser mag dan vol staan met behoorlijk 'sexy' foto's, toch heeft ze al meerdere keren een aanbieding van de Playboy geweigerd. "Daar ligt dan misschien míjn grens", zo laat ze weten aan Grazia.

Article continues after the ad

"Ik heb geen zin om met mijn blote tieten in zo'n blad te gaan staan." Of de kopers van dat blad andersom wel op haar zitten wachten, is nog maar de vraag. Het Shownieuws-publiek liet namelijk deze week weten vooral uit te kijken naar Dionne Stax, Davina Michelle en Eva Jinek. Toch kunnen bewonderaars van Gaby haar wel in volle glorie zien op haar Instagram-account en dat is niet zonder reden. "Dat is op manier waar ik zelf achtersta. Daarnaast is Playboy ook niet meer zo groot als vroeger, je staat niet meer tussen de Katja Schuurmans en de Georgina Verbaans. Ik hoef niet tussen het rijtje vrouwen te staan dat nu in Playboy verschijnt, daarvoor heb ik net effe te hard gewerkt."

The Bachelorette

'Fans' zonder Instagram-account - als die er zijn - hebben geluk: de influencer is binnenkort te zien in The Bachelorette, waar ze op zoek gaat naar de 'ware' liefde. "Ik ben heel serieus als het om relaties gaat, ik ga er altijd in met het idee: met deze man ga ik trouwen. Ik ben niet het type dat zomaar vrijblijvend wat aanrommelt." We zijn benieuwd of ze hem tegen het lijf loopt in dit programma.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op