Jordy uit De Bachelorette

De Bachelorette-deelnemer Jordy Jahmal blijft zich maar verbazen over actrice Gaby Blaaser. Volgens hem hadden ze na de reünie-aflevering van de Videoland-show samen een date gepland, maar toen zag Jordy opeens de uitgelekte beelden van haar op date met een andere man.

Article continues after the ad

Hij sprak zich eerder deze week ook al uit over die foto, stak zelfs zijn middelvingers op en doet er nu - alweer - een schep bovenop. In gesprek met De Telegraaf haalt Jordy opnieuw uit naar Gaby.

Clown Gaby

Volgens Jordy stond zijn date met Gaby al in de planning. Toen hij 'de foto' onder ogen kreeg, keek hij raar op. "We zouden gaan eten, de date stond al gepland, maar opeens zie je die foto. Daar zakte mijn broek wel van af." Hij vraagt zich hardop af wat er in Gaby omgaat. "Dan denk ik: waar ben je mee bezig? Dan vind ik je gewoon echt een clown. Je zegt het ene, maar doet uiteindelijk het andere."

Geen toeval?

De Bachelorette-hunk vermoedt dat er meer schuilgaat achter die ogenschijnlijk onschuldige foto. "Het is wel heel toevallig dat zij eerst aan die gozer gelinkt wordt, vervolgens worden ze zoenend gespot en gaan ze ergens zitten waar het zwaar openbaar is. Hoe graag wíl je dan gezien worden?" Jordy claimt dat er "een gedachte achter zat" en smijt de liefdesdeur definitief dicht. Hij hoeft helemaal geen date meer met Gaby. "Het is één grote poppenkast. Ze zei dat ze op zoek was naar de liefde, maar dat wordt nu wel een sterk verhaal, hè..."