Gaby Blaaser

Eerder dit jaar zorgde Gaby Blaaser voor veel mooie, opmerkelijke, liefdevolle, sensationele en - laten we eerlijk zijn - veelbesproken momenten met haar Videoland-datingshow De Bachelorette. Nu schiet ze afvallers van de 'opvolger', Prince Charming, te hulp in een speciale Videoland-reeks.

Article continues after the ad

Dat maakt ze zelf bekend op haar socials. Hoewel Gaby in haar datingshow een liefdeskeuze maakte, liep het uiteindelijk op niets uit met deelnemer en 'winnaar' Joey. Gaan de Prince Charming-mannen wel de liefde vinden? Nou, als ze bij Gaby komen is één ding zeker: dan is het (nog) niet gelukt.


Afvallers weer aan de man?

In de 'aftertalk' op Videoland en RTL Boulevard, vanaf 1 januari te zien, ontvangt Gaby de afvallers van Prince Charming. De mannen die Marvin niet van zijn paard bliezen, komen niet alleen voor een praatje naar Gaby. Ze probeert hen ook weer verder te helpen op liefdesgebied door een match-spel. Haar programma heet dan ook Date or no Date?.
 


Prince Charming in volle gang

Er staan nu drie afleveringen van Prince Charming op Videoland. Tot nu toe is er nog niet gezoend tussen 'prins op het witte paard' Marvin en één van de mannen, maar de spanning begint al wel op te lopen in de Italiaanse palazzo. De eerste ruzietjes en sneren konden we ook al van de reality-checklist strepen. Wat dat betreft begint Prince Charming ook steeds meer op De Bachelorette te lijken!


Nieuwe afleveringen van Prince Charming komen elke woensdag naar Videoland! Date or no Date? met Gaby Blaaser start op 1 januari.