Jaimie Vaes

Het veelbesproken incident met Lil’ Kleine was niet alleen schrikken voor Jaimie Vaes, maar ook voor fans van haar realityserie! Want hoe zit het nu met de opnames van seizoen twee?

De productie van Jaimie: In the Vaes Lane werd volgens Grazia meteen stilgelegd na het incident met Lil’ Kleine. Nu lijkt het erop dat we binnenkort seizoen twee kunnen bingen, want een woordvoerder van de realityster heeft aan Shownieuws laten weten dat de opnames zijn begonnen. “Ze zijn weer druk bezig met de voorbereidingen voor de show.

Wonen op Ibiza

We weten nog niet wat we van de nieuwe afleveringen kunnen verwachten, maar de geruchtenmolen draait op volle toeren. Er wordt namelijk gespeculeerd dat Jaimie met zoontje Lío Zion op het feesteiland gaat wonen, terwijl Lil’ Kleine gewoon in Nederland blijft. Misschien gaat hij hulp zoeken zoals John van den Heuvel voorstelde?

Huizenjacht?

Jaimie zou zelfs al een appartement gevonden hebben. Wie weet is de huizenjacht een onderdeel van de nieuwe afleveringen van Jaimie: In the Vaes Lane. Wanneer seizoen twee op Discovery+ verschijnt is nog niet duidelijk. Lío Zion lijkt het in ieder geval hartstikke naar zijn zin te hebben op Ibiza!

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.