John de Mol lijkt weer een RTL-presentatrice gestrikt te hebben voor Talpa’s SBS6, aldus een insider van RTL Boulevard. Patty Brard zou in gesprek zijn met de RTL-concurrent en haar zinnen gezet hebben op een 4-jarig contract. Extra verrassend want 2 jaar geleden werd Patty nog de deur gewezen bij SBS!

Article continues after the ad

Het gerucht volgt het nieuws van eerder deze week op, dat Patty stopt als showbizz expert bij RTL Late Night. Ze was daarna al even te zien als Albert Verlinde’s vervanger bij 6 Inside. Gaan we haar daar vaker zien?

Patty’s programma’s

Het zijn drukke tijden voor de 63-jarige Brard want ze heeft zojuist de opnames van Hotter Than My Daughter afgerond en gaat ook nog eens een reisprogramma voor TLC opnemen in Thailand. Patty blijft dan ook bijklussen voor RTL als de deal rondkomt, al zag ze wel af van een exclusiviteitscontract waarvan begin januari nog sprake was.

Eén ding is zeker: RTL en Talpa zijn nog niet uitgeknokt met elkaar! De 'buit' van Talpa bestaat inmiddels uit Wendy van Dijk, Erland Galjaard, Gordon, Linda de Mol, Johnny de Mol en Johan Derksen.