Sanne Hans in The Voice of Holland op RTL 4

Nu Lil' Kleine steeds vaker onder vuur ligt in The Voice of Holland, is het nog maar de vraag of hij ook volgend jaar plaatsneemt in zijn coachstoel. Mocht die plek leeg blijven, wil oud-coach Sanne Hans (Miss Montreal) maar wat graag terugkeren!

Article continues after the ad

Met die ruzie tussen Lil' Kleine en Anouk nog vers in het geheugen, vragen we ons af of de coach-samenstelling in The Voice of Holland volgend seizoen nog wel hetzelfde is. RTL gaat ergens de komende weken beslissen over het lot van de jury. Dit gebeurt overigens elk jaar, maar door alle (online) kritiek en ergernissen rondom rapper Jorik Scholten, rest toch de vraag: ligt Kleine op het hakblok?

 

Sanne Hans wil terug

Sanne, ook wel bekend onder haar artiestennaam Miss Montreal, is een Voice-bekende. Ze neemt dit seizoen plaats in de draaistoel van The Voice Kids én was natúúrlijk ook drie seizoenen lang coach in de reguliere Voice of Holland. Als het aan haar ligt, pakt ze de draad zo weer op.

 

Nieuwe coach

Shownieuws sprak de zangeres. Presentatrice Leonie ter Braak: "Stel nou dat Lil' Kleine inderdaad weggaat, zou je dan weer op die plek willen zitten?" Sanne: "Als er plek is: ik bied me aan!" Nou, dat is duidelijke taal. "Ik wil dat echt wel weer doen en merk dat ik dat wel mis", zo vervolgt ze. "Maar ja, weet je? Er is nu zoveel aanbod en zoveel vraag... Ik wil gewoon dat daar iemand zit die het écht leuk vindt. En als ze die niet vinden, is er hier iemand die dat echt leuk vindt."