Fotograaf
BrunoPress
Family Guy

Het negentiende seizoen van Family Guy is in volle gang. Veel mensen krijgen maar geen genoeg van Petter Griffin en zijn fam, maar komt er nog een nieuw seizoen? Wij zochten het voor je uit!

Goed nieuws voor fans van de keiharde cartoon! De Amerikaanse zender Fox verlengde Family Guy voor tenminste twee nieuwe seizoenen. Dat betekent dat we in ieder geval tot 2023 kunnen genieten van nieuwe afleveringen.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Family Guy (@familyguyfox)

Disney+ Star

Het negentiende seizoen van de surrealistische sitcom ging 27 september 2020 in première. Helaas werd de serie in december van Netflix verwijderd en moesten we – met pijn in ons hart – afscheid nemen van Family Guy. Gelukkig zendt Comedy Central nog steeds nieuwe afleveringen uit. Ook staat de hele serie (tot en met seizoen 18) nu op Star van Disney+. Dat wordt bingen dus!

Article continues after the ad

Rauw en ruig

De serie zit dus middenin het negentiende seizoen met weer lekker veel rauwe en ruige momenten. Zo zegt Stewie zijn eerste woord en het zal je niet verbazen dat het woord niet ‘mama’ of ‘papa’ is. Ook was er een speciale aflevering rondom corona en de pandemie.

Dus gaat Family Guy door? Jazeker! Voorlopig zijn we nog niet van de Griffins af. Ben je toe aan een nieuwe animatie om te bingen? Dit zijn volgens ons de 10 leukste animatieseries voor volwassenen.

Nieuwe afleveringen van Family Guy zie je iedere donderdag om 20:30 uur op Comedy Central.