Familie Meiland

Meid, wat een toestanden allemaal. Eerder deze maand had een of andere hacker het Insta-account van Martien Meiland in zijn greep en nu is Erica aan de beurt. Dochter Maxime waarschuwt Meiland-volgers: geef 'Erica' geen geld.

Article continues after the ad

Maxime, die na de Chateau Meiland-aflevering van gisteren bakken online drek over zich heen krijgt, is (nog) niet gehackt. Ze postte gisterenavond een Story waarin ze de vele volgers van de wijnverslaafde fam op het hart drukt om niet in te gaan op berichten en posts van Erica.

'Niet te doen'

Na paps, nu mams aan de beurt. Een en al gezeik dus. "Het is werkelijk niet te doen", zucht de kersverse moeder.  "Krijg je een berichtje van haar met een link, klik er dan niet op. Geen idee, maar je weet het natuurlijk nooit. We zijn ermee bezig." Ook Martien liet wat van zich horen nu Erica het nieuwste hack-slachtoffer is geworden. Hij heeft zijn account tenslotte weer terug.

Meilandjes niet in geldnood

De Meilandjes hebben net weer een nieuwe Noordwijkse villa op de kop getikt en bezitten er ook nog een. Ook behoort B&B-kasteel Chateau Marillaux nog steeds tot hun vastgoedportefeuille. 'Erica' die dan met een Story komt waarin ze om 150 dollar vraagt, is dan ook een dead giveaway dat het hier om een hacker gaat. De fam zit natúúrlijk niet in geldnood. Ook postte de hacker foto's van allerlei onbekende vrouwen. Erica laat aan Shownieuws weten dat ze aan het probleem werken!

Chateau Meiland is iedere maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.