Zin in een feestje? Charlie Hunnam wel: de knappe acteur nodigt jou uit voor de première van zijn film King Arthur: Legend of the Sword in Londen.

Article continues after the ad

Alles uit de kast

‘Leuk’ is niet het woord dat hij wil gebruiken om je te overtuigen op zijn uitnodiging in te gaan. Dat woord past namelijk totaal niet bij een blockbuster als King Arthur. “Daarom trek ik alles uit de kast om je de meest legendarische rode loper-ervaring ooit te bezorgen”, aldus de acteur.

Champagne met Charlie

En dat is nogal wat: niet alleen word je naar Londen gevlogen, waar je de nacht spendeert in een kasteel, ook drink je champagne met Charlie en je +1 en mag je de rode loper op voordat je King Arthur gaat zien. Dat van die +1 vinden de dames onder ons dan vast wel weer jammer, want dit is een droomdate waarvoor je eigenlijk alleen Charlie nodig hebt. Geïnteresseerd in dit totaalpakket? Dan ga je naar www.omaze.com/charlie.

King Arthur: Legend of the Sword

Ben jij niet de gelukkige die met Charlie mee mag, dan bekijk je King Arthur: Legend of the Sword vanaf 11 mei gewoon in een Nederlandse filmzaal. De film gaat over de legende van straatjongen Arthur, die niet wist dat hij blauw bloed had, totdat hij het magische zwaard Excalibur uit de steen trekt. Gedwongen door de krachten van het zwaard, wacht Arthur een zware taak: het wapen beheersen om zijn vijanden te lijf te gaan voor de ultieme wraak.