De orkaan Irma ontregelde dit weekend het leven van talloze Amerikanen. De familie van Josh Gad was gelukkig veilig, dankzij zijn tegenspeelster Kristen Bell!

Article continues after the ad

Hotelkamer

Kristen Bell en Josh Gad helpen elkaar door dik en dun. Niet alleen in hun hitfilm Frozen, waar ze de rollen spelen van prinses Anna en de slungelige sneeuwpop Olaf, maar ook in het echt! Dat bleek wel toen de familie van Josh Gad door orkaan Irma in Florida strandde. Hulp kwam uit onverwachte hoek: Kristen Bell, die ook vast zat in Florida, besloot de familie van Josh onderdak te bieden in haar hotelkamer. Josh Gad deelde het bijzondere moment op Instagram.

Hartverwarmend

Niet alleen de ouders van Josh konden schuilen bij Kristen. Ook zijn broers, schoonzus, nicht en neef vonden onderdak bij de Frozen-actrice. De dankbare Josh schreef dan ook: ‘They don’t make 'em like this girl.’ Het hartverwarmende gebaar van Kristen ging al snel viraal. Het tweetal werkt momenteel aan Frozen 2 en na dit weekend zal de sfeer op de set alleen maar beter zijn geworden!