Frits Wester, comeback, RTL Nieuws

Een nieuw jaar en een nieuwe kans, zo moet RTL gedacht hebben. Politiek verslaggever Frits Wester keert na zijn tv-pauze vanwege een alcoholprobleem morgen weer terug bij het RTL Nieuws.

Article continues after the ad

"Ik heb nu heel veel zin om mentaal en fysiek weer fit aan de slag te gaan, want het Binnenhof en mijn collega’s heb ik wel gemist de afgelopen maanden", laat hij aan het RTL Nieuws weten. Maar wie naar Frits Wester kijkt, moet toch twee keer met zijn ogen knipperen. De presentator liet in oktober toen hij terugkwam van een rehab in Zuid-Afrika namelijk al weten dat hij 13 kilo af is gevallen en dat is nog altijd te zien.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RTL Nieuws (@rtlnieuws) op

Alcoholprobleem

Op 8 oktober 2019 ging het behoorlijk mis met Frits Wester toen hij op live-televisie met een dubbele tong praatte en maar moeilijk uit zijn woorden kwam. Hoewel hij het zelf in eerste instantie af deed als 'moeheid', gingen de alarmbellen bij zijn werkgever RTL toch rinkelen. Zij besloten daarom de politiek verslaggever op non-actief te zetten. Kort daarop gaf hij toe dat hij inderdaad een alcoholprobleem heeft en dat hij een rust-pauze nam. Vanavond doet Frits Wester eenmalig zijn verhaal bij Jinek om 22:20 uur op RTL 4.