friends the reunion cast interview

Het was vanavond ein-de-lijk zover. Friends: The Reunion was na een heleboel corona-afstel dan toch nog op tv te zien. De grote vraag is natuurlijk of de reünie het wachten wel waard was… Wat vonden de kijkers ervan?

Friends-reünie eindelijk te zien

Friends is één van de meest populaire sitcoms in de tv-geschiedenis. Ook wij vinden het de beste comedyserie ooit. Na ruim 17 jaar en veel gesmeek van fans vonden de castleden het tijd om met z’n allen bij elkaar te komen. In deze langverwachte en vaak uitgestelde reünie praten de zes acteurs over hun herinneringen aan de serie.

'Janken om een paar imaginaire vrienden'

We vonden Friends: The Reunion hartstikke leuk! We omschreven de speciale aflevering als een heerlijk nostalgisch en hartverwarmend cadeautje voor iedere fan van de serie. Ondanks dat de reünie een tikkie voorspelbaar in elkaar zat, werden we geen moment teleurgesteld. Zijn jullie het met ons eens? Of viel Friends: The Reunion jullie juist tegen?

Ondanks dat sommige kijkers niet zulke hoge verwachtingen hadden, is iedereen het er roerend over eens: wat een heerlijke, emotionele en nostalgische tv!

Article continues after the ad

Heb je deze aflevering op SBS6 gemist? In dat geval kun je op 30 mei om 20:30 uur terecht op Net5 voor de herhaling. 

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.