Friends-sterren Matthew Perry en Courteney Cox speelden jarenlang dat ze in de relatie waren als Chandler Bing en Monica Geller. Maar volgens een insider van US Weekly is Matthew al jaren echt smoorverliefd op Courteney! Zou de (hopelijk) aankomende Friends-reünie van HBO Max het moment zijn dat de twee elkaar for real vinden? Ze zijn beide single!

Nooit overheen gekomen

De geruchten dat Matthew Perry en Courteney Cox in het echt gevoelens voor elkaar hebben, bestaan al langer. Maar volgens de insider zou Matthew hier nooit overheen zijn gekomen. “Matthew is altijd al verliefd op haar geweest. Hij is hier nooit echt overheen gekomen.”

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guess who I had lunch with today....I KNOW!! Could I BE any happier? #realfriends

Een bericht gedeeld door Courteney Cox (@courteneycoxofficial) op

 

Article continues after the ad

Eerdere relaties

Courteney Cox was jarenlang in relatie met David Arguette en ze hebben samen een dochtertje. Matthew Perry heeft relaties met meerdere vrouwen gehad sinds Friends en geworsteld met drank- en drugsproblemen. Amerikaanse media beweerden eerder dit jaar zelfs dat Perry dakloos is! Dat zou knap zijn met zulke dikke Friends-royalties.

Friends-reünie when?

Wat er ook gebeurt tussen de twee, ze waren laatst nog gezellig bij elkaar tijdens de Friends-reünie van Jennifer Aniston. We kunnen nu al niet wachten op de vermoedelijke nieuwe Friends-special. Schiet eens op HBO!