Begin augustus werd bekend dat Friends-acteur Matthew Perry was geopereerd aan een maagdarmperforatie. Hij vroeg vervolgens om privacy om te kunnen werken aan zijn herstel en kreeg die ook, waardoor er verder weinig bekend was over zijn situatie. Nu blijkt, uit een nieuw bericht van de acteur zelf op Twitter, dat hij maar liefst drie hele maanden in een ziekenhuisbed heeft gelegen en nu pas naar huis mag.

Article continues after the ad

Infectie

Gisteren verbrak Perry het stilzwijgen. “Drie maanden in een ziekenhuisbed. Check”, aldus de Friends-acteur op Twitter. Uit het bericht kunnen we opmaken dat de sitcomheld nu eindelijk weer naar huis mag. Waarom hij zo lang in het ziekenhuis in Los Angeles heeft gelegen, is (nog) niet bekend. Mogelijk was er sprake van een infectie.

Gezondheidsproblemen

De 48-jarige acteur heeft nooit een geheim gemaakt van zijn gezondheidsproblemen. Zo was hij open over zijn verslavingen aan alcohol en vicodin. Over zijn strijd met verslavingen maakte Matthew het toneelstuk The End Of Longing. “Het is een overdreven versie van mezelf”, zei de acteur vorig jaar over het stuk. “Maar aan het einde van de avond ben ik een open wond, dat is zeker.”

Grote geheimen

Het nieuws over Perry's ziekenhuisverblijf komt toch redelijk onverwachts. Maar hij is niet het enige castlid van Friends van wie we toch niet álles blijken te weten. In onderstaande video worden enkele van de grootste geheimen van de 'vrienden' (of toch niet?) onthuld.