Cast Friends groepsfoto

De opnames van de Friends-reünie voor HBO Max werden eerder voor onbepaalde tijd uitgesteld. De boosdoener was natuurlijk het coronavirus… Gelukkig heeft men goede hoop dat de special voor het einde van de zomer opgenomen kan worden!

Friends-reünie in de herfst te zien?

De langverwachte reünie van de zes Friends-castleden stond oorspronkelijk gepland voor de lancering van HBO Max op 27 mei. Bob Greenblatt van WarnerMedia Entertainment laat (via Variety) weten dat men de special heel erg graag voor die datum klaar had willen hebben… Dat gaat echter niet meer lukken. De nieuwe releasedatum ligt mogelijk in de herfst.

Friends-reünie opgenomen met publiek

"In eerste instantie dachten we dat de opnames maximaal een maand of twee zouden worden uitgesteld. Het lijkt nu echter veel langer te gaan duren. We doen er alles aan om deze special hopelijk tegen het einde van de zomer klaar te hebben”, aldus Greenblatt. Waarom dat alsnog zo lang moet duren? Ook daar heeft de WarnerMedia Entertainment-baas een antwoord op: "We denken dat het meerwaarde heeft om met een groot, live publiek te werken. Mocht dat echter nog veel langer niet mogelijk blijken dan kunnen ze alsnog uitwijken naar een andere oplossing, zoals een videogesprek tussen de Friends.

Article continues after the ad

Herfst 2020? Wij tekenen ervoor! Eerdere geruchten spraken namelijk over een release in 2021… Nu alleen nog hopen dat we de Friends-reünie ook daadwerkelijk kunnen zien in Nederland!