Friends

Na de Friends-reünie dachten we dat het wel afgelopen was met de Friends-nieuwtjes, maar Courtney Cox heeft de smaak te pakken! Op Instagram deelt ze een video waarin ze ‘werkt’ in de lunchroom van Central Perk!

Cox neemt op dit moment een nieuwe serie op in de Fox-studio’s in Los Angeles. Daar werd óók de legendarische sitcom Friends opgenomen, dus kroop ze weer even in de rol van Monica. Ze werkt even in de toeristenwinkel en bezorgt zelfs een paar koppen koffie aan toeristen die op de beroemde Central Perk-bank zitten.

 

Article continues after the ad

 

Na haar hoofdrollen in Friends en Cougar Town deed Courtney Cox het even wat rustiger aan. Volgend jaar is ze te zien in de nieuwe Scream, én ze werkt aan de serie Shining Vale.

Courteney Cox in Shining Vale

In Shining Vale speelt ze een bekende schrijfster die met haar gezin verhuist nadat ze weer eens een affaire heeft gehad. Haar familie komt terecht in een eeuwenoud spookhuis, maar dát heeft de makelaar wijselijk verzwegen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Courteney Cox denkt dat ze in een soort midlifecrisis terecht is gekomen, maar er blijken bovennatuurlijke krachten achter te zitten, in deze nieuwe horrorcomedyserie. Wil je méér grappige horror? Check dan of je alles op dit lijstje al gezien hebt!