Vanessa Hudgens

Een flinke 'ontboezeming' van Vanessa Hudgens in een interview met Glamour UK! De actrice/zangeres/musicalster onthult namelijk dat ze een hekel heeft aan bh's. 

Lekker laten hangen

"Free the nipple! Bh's zijn niet comfortabel", vindt de 32-jarige actrice. Dat betekent trouwens niet dat ze vindt dat íedereen bh-loos door het leven moet gaan. "Als je jezelf comfortabeler en zelfverzekerder voelt met een bh aan, draag er dan gewoon een. Maar ik persoonlijk vind bh's dus echt helemaal niets. Dan voel ik me beperkt". Hiermee sluit ze zich aan bij Gillian Anderson, die eerder ook al aangaf haar borsten lekker vrij te willen laten hangen.

 

Article continues after the ad

Doe lekker wat je wil!

Vanessa denkt dat haar kijk op het feminisme daar ook wel wat mee te maken heeft. Volgens haar staat feminisme namelijk voor 'lekker doen wat je wil doen' en daarin gesteund worden. Dat zie je terug in hoe vrouwen zich tegenwoordig kleden, vindt ze: "Vroeger kleedden vrouwen zich meer bedekt. Ik heb het gevoel dat het nu veel meer wordt geaccepteerd dat vrouwen zich presenteren op een manier die voor henzelf prettiger voelt".

 

Wij gokken dat Bridget het helemaal met Vanessa eens zal zijnVanessa is momenteel te zien in de musical Tick Tick... Boom! op Netflix

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.