Deze week maakt Robert Englund zijn langverwachte comeback als Freddy Krueger. En zo te zien is de horrorster het nog niet verleerd!

Slachtrijp

Vorige maand werd bekend dat Robert Englund opnieuw de rol zou spelen van horrorschurk Freddy Krueger. Best bijzonder, want de acteur gaf vorig jaar nog aan dat hij zichzelf te oud vond om achter slachtrijpe tieners aan te rennen. Englund tekende dan ook niet voor de onontkoombare A Nightmare on Elm Street-reboot, maar voor een gastrol in de Halloween-aflevering van The Goldbergs. Movieweb deelde dit weekend op Twitter de eerste teaser voor deze prettig gestoorde cross-over!

 

Article continues after the ad

Messen

Freddy nam het in het verleden op tegen John Saxon, Heather Langenkamp en Jason Voorhees, maar komende Halloween komt hij oog in oog te staan met zijn meest formidabele tegenstander tot nu toe: Beverly Goldberg! Zullen zijn scherpe messen een match zijn voor haar scherpe tong? Komende woensdag zullen we het weten: dan is de Halloween-special van The Goldbergs te zien op de Amerikaanse televisie!