Fred van Leer Hoge Bomen Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom verzamelde weer een paar grote namen voor het tweede seizoen van zijn interviewprogramma Hoge Bomen. In de eerste aflevering schoof Fred van Leer aan. Het waren een paar roerige maanden voor de stylist. Wanneer hij daar openhartig over vertelt, laat hij de kijkers in tranen achter.

Fred van Leer heeft roerig jaar

Niemand minder dan Fred van Leer schoof bij Jeroen van der Boom aan voor de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Hoge Bomen. Zoals jullie allemaal wel weten, kwam de stylist het afgelopen jaar vaak in het nieuws. Helaas ging dat niet alleen over leuke, nieuwe programma’s, maar ook over persoonlijke ellende… Zoals een uitgelekte seksvideo. Uiteraard kwam dat onderwerp ook aan bod tijdens Hoge Bomen.

"Ik ben in paniek uit huis gegaan"

"Ik ben in paniek uit huis gegaan", vertelt Fred over het moment waarop duidelijk werd dat er een seksvideo van hem de ronde deed. De stylist had het idee om naar vrienden toe te gaan, maar raakte door emotie “direct de weg kwijt in mijn eigen stad”. Na drie uur rondgedwaald te hebben, werd hij gebeld door Envy Peru, de winnares van Drag Race Holland: "Op het moment dat het zwart werd voor mijn ogen en ik iets zou doen dat ik niet zou moeten doen, belt zij op. Mijn redding eigenlijk." Een heftig verhaal, dat veel kijkers enorm aangrijpt:

Hoge Bomen is elke zaterdag om 21:45 uur te zien op SBS6. We zijn benieuwd naar de rest van het seizoen. Vorig jaar wist Jeroen namelijk ook regelmatig voor spraakmakende tv te zorgen. Neem dit gesprek met Sylvie Meis, dat de kijkers tot op het bot wist te verdelen

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws: