Fred van Leer

Stylist en presentator Fred van Leer, die vorige week het slachtoffer werd van het uitlekken van een seksfilmpje, ligt in het ziekenhuis. Via de hashtag #TeamFred krijgt hij gelukkig erg veel steun!

Article continues after the ad

"Fred is naar het ziekenhuis gebracht, ter observatie", liet zijn manager gisteren aan Shownieuws weten. "Hij is daar in goede handen. Er zullen geen verdere mededelingen gedaan worden." Het verschrikkelijke nieuws komt een aantal dagen nadat Fred slachtoffer werd van een lek. Iemand gooide een privé-seksfilmpje online. "Het is verschrikkelijk wat er is gebeurd", reageerde Fred daar vorige week zelf nog op.

Offline

"Ik heb tijd nodig om het te verwerken", aldus de Drag Race Holland-presentator in een verklaring, die voor de ziekenhuisopname van gisteren al kwam. Hij gaat daarom de komende tijd offline. "Ik word omringd door lieve mensen die goed voor mij zorgen." Op sociale media is inmiddels een hashtag ontstaan die gisterenavond en ook vandaag nog trending is: #TeamFred. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer) op


#TeamFred

Fred-fans laten massaal weten dat ze achter hun idool blijven staan. Ook Patricia Paay, een aantal jaar geleden zelf slachtoffer van het uitlekken van een seksfilmpje, schaart zich achter de hashtag. Een greep uit de vele reacties: