Fred van Leer

Fred van Leer gaat momenteel door een loodzware periode. Maar er is inmiddels ook weer goed nieuws te melden: de presentator en stylist ligt niet langer in het ziekenhuis.

‘Het gaat goed met hem’

Gisteravond werd bekend dat Fred van Leer was opgenomen in het ziekenhuis. Op de reden van de opname werd verder niet ingegaan, maar de stylist zou daar verblijven ‘ter observatie’. Maar zojuist werd bekend dat Van Leer het ziekenhuis mocht verlaten. “Hij is erg moe, maar het gaat goed met hem”, aldus zijn manager.

#TeamFred

Veel collega’s en fans leefden innig mee met Fred van Leer tijdens zijn verblijf in het ziekenhuis. Onder hashtag #TeamFred werd de presentator en stylist op social media bedolven onder de steunbetuigingen. En dat is hem niet ontgaan! “Hij vindt het hartverwarmend en wil iedereen dan ook enorm bedanken. Alle mooie en bijzondere berichten geven hem steun en kracht”, zo laat zijn manager weten.
 

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer) op


‘Verschrikkelijk’

Vorige week lekte een seksvideo uit van Fred van Leer. “Het is verschrikkelijk wat er is gebeurd. Ik heb tijd nodig om het te verwerken, daarom ben ik de komende tijd offline”, schreef hij op Instagram. Van Leer verblijft momenteel op een onbekende locatie om bij te komen van alle gebeurtenissen.