Beau en Fred van Leer

Fred van Leer viel afgelopen zaterdag enorm in de smaak bij Hoge Bomen op SBS6, waar hij openhartig vertelde over de afgelopen - nogal roerige - maanden. Ook ging hij in op een... nou ja, toch wel ongemakkelijk moment bij Beau - wat Fred totáál niet trok!

Article continues after the ad

Fred, momenteel te zien in Chantals Beauty Camper, zat in 2019 in de toen nog nieuwe RTL-talkshow Beau. Ook nog eens op zijn verjaardag. Beau van Erven Dorens en zijn redactie regelden - uiteraard zonder medeweten van Fred - een verrassing voor de stylist. Zijn moeder en zus kwamen opeens uit een mega-taart lopen. Hadden ze beter niet kunnen doen. Fred wil privé liever privé houden.

Fred niet blij met Beau

De stylist noemt Beau "een ongelooflijke leuke vent met een leuke show", maar "ik háát verrassingen". Dit verwachtte hij totaal niet. "Ik dacht: wie zal er nou uit die taart komen? Ik had iedereen bedacht, behalve degenen die eruit kwamen: dat waren mijn moeder en mijn zus. Natuurlijk supertof en lief en goedbedoeld, alleen sommige dingen in mijn leven wil ik voor mezelf houden."

'Kwaad en pissig'

Fred vindt dat not done, zo'n verrassing. "Als ik gasten thuis ontvang en ik nodig jou uit en nog tien anderen, en ze drinken allemaal andere wodka, dan zorg ik dat iedereen de wodka drinkt die ze graag willen drinken, want ik ben de gastheer", legt Fred uit. "En zij hebben geschonken wat zij leuk vonden, dus ik was écht wel kwaad. Ik was wel pissig, ja."


Hoge Bomen is elke zaterdag rond 21:45 uur te zien op SBS6.


Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws: