Fred van Leer

Stylist en programmamaker Fred van Leer laat een héle ander kant van zichzelf zien in Fred: Het Andere Gezicht, een driedelige documentaire van Videoland. In De Telegraaf van vandaag vertel Fred over een bijzonder moment in de documentaire: hij is namelijk ronduit boos na een uitzending van de talkshow Beau!

Moeder en zus van Fred van Leer bij Beau

In de driedelige documentaire Fred: Het Andere Gezicht laat Fred van Leer de kijker een jaar toe in zijn leven. 2019 was een moeilijk jaar voor Fred, bovenal omdat hij tot drie keer toe geopereerd moest worden. Er waren echter meer lastige momenten, zoals toen hij in september te gast was bij Beau. Wat heet: Fred was ronduit boos, omdat zijn moeder en zus uitgenodigd waren. Presentator Beau van Erven Dorens verraste Fred met een grote taart, waar zijn moeder en zus in verstopt bleken te zitten...

“Het heeft me echt een rotgevoel gegeven"

In de Telegraaf vertelt Fred over de bewuste uitzending: “Het leek de redactie leuk - en dit hadden ze niet met mij of mijn manager overlegd - om mijn moeder en zus uit te nodigen. Nu weet iedereen die mij kent dat ik mijn privé graag privé houd. Ik heb ervoor gekozen een publiekelijk leven te leiden, niet zij.” Fred geeft aan dat in de scène flink geknipt moest worden, omdat niet alles uitgezonden kon worden: “Ik was zó kwaad.” Als hij had geweten dat zijn zus en moeder uitgenodigd zouden worden, was Fred ook nooit gekomen: “Het heeft me echt een rotgevoel gegeven, als ik een gast ben dan wil ik ook als gast ontvangen worden zoals afgesproken.”

Article continues after the ad

Gelukkig is er in het leven van Fred ook nog genoeg te lachen. Kijk maar eens naar deze hilarische fragmenten!

Fred: Het Andere Gezicht is vanaf vandaag te zien bij Videoland.