Presentator Fred van Leer

Iedereen heeft wel eens een slechte foto, maar bijna niemand heeft het probleem dat ‘ie gebruikt wordt in de media. Presentator Fred van Leer kent dat probleem als geen ander en is helemaal klaar met ‘die ene persfoto’.

Op Instagram gooit hij al z’n frustratie eruit. “Deze foto wordt zo vaak gebruikt bij items en dit vind ik oprecht de lelijkste foto die ooit van mij is gemaakt. Maar meteen weet ik ook weer waarom ik al acht jaar met liefde naar de kliniek ga.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fred van Leer (@fredvanleer)

De stylist vertelt verder: “Ja, ik doe wat aan mijn gezicht maar alleen bij de beste. Die onderhoudt mijn gezicht niet zodat ik er jonger uit zie, maar dat ik er lang hetzelfde uit zie.

Article continues after the ad

Jim Bakkum

Ook acteur Jim Bakkum, die werd omgetoverd tot dragqueen in Make Up Your Mind, heeft er last van. “Echt prima foto! Je moet mijn foto eens zien die altijd gebruikt wordt!” Maar Freds meeste volgers zien het probleem niet. Corry Konings vindt hem “op beide knap” en ook Annemarie Keizer, vrouw van zanger Simon Keizer, noemt hem op “alle twee mooi”.

‘Verbrand die foto’

Het panellid van I Can See Your Voice heeft tot slot nog een vriendelijk verzoek aan de media. “Als iemand van de pers dit leest… verbrand dan die foto.” Staat genoteerd, Fred!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.