Fred van Leer van I Can See Your Voice op RTL 4 2020

Gisteravond was het weer een dolle boel in I Can See Your Voice. Niet alleen de kandidaten moesten bewijzen dat ze konden zingen, ook panellid Fred van Leer!

Muzikale talenten

In een talentenjacht worden de deelnemers beoordeeld op hun muzikale talenten. Bij I Can See Your Voice gaat dat net ietsje anders! De panelleden moeten al raden welke kandidaat de beste zanger(es) is, voordat zij nog maar één noot hebben gezongen. Maar gisteravond werden de rollen voor even omgedraaid en toonden de panelleden zich van hun meest muzikale kant…
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)


Samantha Steenwijk

Op verzoek van Carlo Boszhard liet Fred van Leer zijn lipsync-skills zien. Met behulp van Samantha Steenwijk playbackte het I Can See Your Voice-panellid een stukje uit ‘Private Dancer’, de onverwoestbare 80s hit van Tina Turner. En dat ging Fred prima af! Het was sowieso mooi om de stylist weer even in zijn element te zien na alle ellende van de afgelopen weken, waaronder een brutale woningoverval.

Article continues after the ad

Publiekstrekker

Ook het publiek kon Freds feestje waarderen; I Can See Your Voice scoorde gisteravond 1.199.000 kijkers. Daarmee bewijst deze prettig gestoorde talentenjacht zich opnieuw als een solide publiekstrekker. De grote winnaar was echter Chateau Meiland. De verrassend emotionele seizoensfinale van deze realityhit was goed voor een duizelingwekkende 1.503.000 kijkers!

De complete aflevering van I Can See Your Voice is terug te kijken via RTL XL.