Fred van Leer, documentaire

De heftige docuserie Fred: Het Andere Gezicht kreeg enorm veel positieve reacties en is zelfs in de race voor een Gouden Televizier-Ring, maar de hoofdrolspeler in kwestie moet absoluut niet denken aan een nieuwe persoonlijke reeks. Zou hij bang zijn dat hij opnieuw een familiebezoekje moet ondergaan bij Beau?

Article continues after the ad

Nee, daar heeft het zeker niets mee te maken. Fred heeft alleen het idee dat één documentaire wel genoeg is. "Dit verhaal kun je maar één keer vertellen", maakt hij vandaag duidelijk in de Telegraaf.

Nieuwe reeks of biografie

Dat betekent echter niet dat we Fred helemaal hoeven te missen natuurlijk. "Misschien dat we nog wel The Road to Ahoy maken, want dat was al de bedoeling voor deze serie totdat corona om de hoek kwam kijken. Maar een nieuwe serie of biografie? Alsjeblieft niet zeg. Dat ga ik nóóit meer doen!" Duidelijke taal van onze Fred.

Positieve reacties

De flamboyante stylist, die na de vierde kwalificatieronde nog altijd in de race is om met zijn documentaire een Gouden Televizier-Ring in de wacht te slepen, had nooit verwacht dat hij zovéél positiviteit zou ontvangen. "Ik was voorbereid op negatieve reacties, maar ik krijg bijna alleen maar positieve berichten. We hebben ook wel strijd geleverd, hoor. Maar ik vond het zelf ook heel mooi geworden." 

Heb je de krachtige driedelige reeks nog niet gezien? Bekijk hieronder dan de trailer.