Fotograaf
BrunoPress
David Hyde Pierce en Kelsey Grammer

De jaren 90' sitcom-mammoet Frasier, een van de meest succesvolle comedyshows ooit, keert waarschijnlijk terug! Streamingdienst Paramount Plus zou werken aan een reboot.

Article continues after the ad

Dat heeft het altijd betrouwbare Variety gemeld na eerdere berichtgeving van TV Line. ViacomCBS - het moederbedrijf van Paramounts streamingdienst - zou serieuze gesprekken voeren om een reboot van de grond te krijgen. "Though those discussions are said to be in the very early stages", nuanceert Variety.

Dure grap

Frasier Crane-vertolker Kelsey Grammer probeert al jaren om een revival uit de grond te stampen en de kansen zien er nu goed uit. De bronnen van Variety plaatsen nog wel een kanttekening: het zou superduur worden. "Grammer and any other stars from the original series who would return for the revival would no doubt expect pay comparable to what they were making at the time the show ended."

Ontzettend populair 

Frasier is een Amerikaanse komedieserie die zich focust op het leven van Dr. Frasier Crane, een psychiater met zijn eigen radioprogramma (die eerder te zien was in Cheers). De show was een van de populairste komedies ooit op de Amerikaanste tv, met een record van maar liefst 37 Emmy Awards! De laatste aflevering kwam in 2004 op tv. 


Paramount Plus heeft nog niet op de berichtgeving gereageerd. Een andere reboot die zeker weten op Paramount Plus komt? Tienershow iCarly, die wordt nieuw leven ingeblazen.