Mariska en Frans Bauer

Heel Nederland werd natuurlijk aangeraden om zoveel mogelijk dicht bij huis te blijven, maar Frans en Mariska Bauer hebben desondanks toch hun koffers weten te pakken. Het stel is namelijk voor het programma De Bauers: Bestemming Onbekend naar - je raadt het al - plekken gegaan die ze nog niet kennen.

Article continues after the ad

Dat onthulde RTL vandaag! 

Onontdekte plaatsjes

De reislustige Frans en Mariska hebben door hun reisprogramma's al veel van de wereld gezien, maar het is RTL toch gelukt om plekken te vinden waar dit hilarische koppel echt nog nooit van had gehoord. En zoals de titel al zegt: dat is precies waar ze naar afreizen! Zij gaan de plekken uiteraard - zoals we van ze kennen: op eigen wijze - en wie weet wat ze dan tegenkomen. Dat gaan we vanaf 28 april allemaal zien op RTL4.

Grote verrassing

Frans en 'zijn' Maris hebben er ontzettend veel zin in om hun belevenissen te delen met het publiek. "Na kennis te hebben gemaakt met verschillende culturen op verre reisbestemmingen, hadden wij niet meer het idee verrast te kunnen worden. Niets bleek minder waar", licht het stel nu alvast een tipje van de sluier op. "Zelfs dicht bij huis zijn er levensstijlen die ons wisten te verbazen!" 

India of toch...?

Waar de zanger en 'zijn Muis' precies naartoe zijn gegaan, is ook voor ons nog een groot vraagteken. De foto die Frans vandaag op zijn Instagram heeft geplaatst, doet ons een beetje denken aan de kant van India. Maar het zou zomaar kunnen zijn dat ze gewoon in Nederland zijn gebleven. Uiteraard hielden ze zich op plaats van bestemming wel aan alle geldende coronamaatregelen.


De Bauers: Bestemming Onbekend is vanaf 28 april te zien bij RTL 4.