Frans en Mariska Bauer, zoons

Frans Bauer heeft zichzelf enorm nuttig gemaakt tijdens de coronacrisis. Hij is – tot verbazing van zijn vrouw Mariska – namelijk flink aan het klussen geslagen!

Frans de Verbauer...

Frans Bauer vertelt aan RTL Boulevard dat hij zichzelf heeft omgedoopt tot ‘Frans de Verbauer’. Hij is tijdens de coronacrisis namelijk flink aan het klussen geslagen. En ondanks dat zijn vrouw Mariska verbaasd was, viel de nieuwe hobby van Frans wel in de smaak: “Ik heb de verfkwast in de hand genomen, vloertje uitgebroken. Mariska was heel verbaasd, die zegt: ‘Frans, wat ga je allemaal doen?’. Ze was er heel blij mee.”

Frans Bauer in The Voice Senior

Frans zat vanwege de coronacrisis maandenlang thuis. Toen de muren op hem afkwamen, besloot hij zich dus op het klussen te storten! Het is echter de vraag of de zanger straks nog wel tijd heeft voor zijn nieuwe hobby… Hij gaat namelijk samen met Ilse de Lange, Angela Groothuizen én Gerard Joling aan de slag als coach bij The Voice Senior. De opnames van die talentenshow zijn inmiddels al in volle gang en Frans heeft het gelukkig naar zijn zin: “Dit jaar met een nieuwe, nou ja eigenlijk oude grote vriend Gerard Joling. We hebben een leuke klik. En er komen fantastische talenten voorbij. Ik ben menigmaal ‘verbauereerd’ naar huis gegaan”.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het is niet meer Frans Bauer, maar Frans de Verbouwer. 😂 #rtlboulevard

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) op

 

Hopelijk bewaart Frans ook nog wat van die woordgrappen voor de uitzendingen van The Voice Senior! Het nieuwe seizoen gaat 28 augustus van start op RTL 4. Op dit moment is het nog niet bekend welke programma’s Frans meer mag gaan maken voor RTL. Wij slaan meer afleveringen van kijkcijferkanon Goed Voor Elkaar in ieder geval niet af!