Frans Bauer, die hadden we nog niet gehad in de grote stoelendans van BN’ers in TV-land. Maar nu kan hij er ook over meepraten: Fransie Bauer stapt over naar RTL. De zanger heeft een contract getekend en start na de zomervakantie, op 1 oktober. En daarmee mag AVROTROS een afscheidsfeestje voor hem organiseren.

Article continues after the ad

Heb je even een programma'tje?

Onze eerste vraag is natuurlijk, ‘Frans, wat ga je dan allemaal doen bij RTL?' De exacte titels en tijdblokken zijn nog niet bekend, maar het zal om een muziekprogramma én een reisprogramma gaan. Dus Bauer krijgt het dus druk. Beiden liggen voor de hand. Frans Bauer deed al onder andere Frans Bauer in Amerika, Frans Bauer in China en muziek, tsja. 

Aan tafel

De zanger deelde het nieuws via een video op Instagram. In het clipje vertelt hij aan de eettafel aan zijn gezin dat hij naar RTL gaat.  Peter van de Vorst zit er ook bij en proost nog even op de ‘terugkeer’ bij RTL, ‘waar het allemaal begon’. En dan barst Frans Bauer uit in zingen: ‘Heb je even voor mij?’ We waarschuwen je maar alvast, mocht je allergie hebben voor zijn muziek (schijnen sommige mensen te hebben).

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Groot nieuws !!! Ik ga verhuizen!! Ben dol blij!! Een nieuwe stap en uitdaging in mijn leven!! Ik ga ervoor!!!

Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer) op

 

En zo neemt ook Frans Bauer deel aan de grote ronde BN-ers en opkomend talent binnenharken door RTL en Talpa. Frans Bauer begon ooit zijn tv-carrière bij RTL, met realitysoap De Bauers. De serie won in 2004 de Gouden Televizier-Ring. Wij interviewden trouwens de Shazam!-cast om naar Frans Bauer te luisteren, en dit vonden ze ervan.