Frans Bauer

Een pijnlijke vraag aan Frans Bauer zorgde gisteravond voor beroering in Beau. Maar op Instagram neemt de volkszanger het uitgebreid op voor de talkshowhost.

Uitglijer

Beau van Erven Dorens ging gisteravond flink de mist in tijdens een interview met Frans Bauer. Hij vroeg namelijk of diens vader was ingeënt tegen het coronavirus. De zanger antwoordde hierop dat zijn vader was overleden. Beau kon wel door de grond zakken en maakte meteen uitgebreid zijn excuses. Maar volgens veel kijkers maakte dat de uitglijer er niet minder pijnlijk op. Nu reageert Bauer zelf op alle ophef.


‘Knuffel voor Beau’

Vanmiddag plaatste hij een afbeelding van het artikel ‘Beau Slaat Flater: vraagt Frans Bauer naar overleden vader’ op zijn Instagram-pagina. Daarbij schrijft de zanger: “Een onbedoelde fout maken is menselijk, dat kan iedereen overkomen.” Hij vindt alle kritiek dan ook erg sneu voor Van Erven Dorens. “Beau is een schat en heeft een speciale plek in mijn hart. Knuffel voor Beau”, besluit Bauer zijn boodschap aan de geplaagde presentator.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.


Geen verrassing

Helemaal verrassend is de reactie van Frans Bauer ook weer niet. Al tijdens de uitzending verklaarde de zanger dat hij Beau van Erven Dorens niets kwalijk neemt. Daarnaast is Frans Bauer een van de weinige artiesten die je nooit kwaad hoort spreken over collega’s. En daar kan menig BN’er nog wat van leren…