Frank en Rogier, scheiding

Ex-partners Frank en Rogier deden eerder dit jaar wat bezoekjes aan de rechtbank om de toekomst van hun hond Coco vast te stellen. Frank deelt met magazine Weekend dat hij Coco voor geen cent zal delen met Rogier, ook al besloot de rechter eerder deze maand dat de viervoeter afgewisseld moest worden tussen de twee presentatoren. 

Gat in de poot

De harige rakker mag na uitspraak van de rechtbank twee keer peer week bij Rogier logeren. Als de interieurexpert het huisdiertje niet krijgt, ontvangt zijn ex-wederhelft een boete van maar liefst 100 euro. “Ik betaal die boete wel”, zegt Frank tegen Weekend. Hij vindt het un poco loco om zijn goede maatje te delen met zijn iets minder goede ex-maatje

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @rogiersmit

 

Article continues after the ad

Eigenaar-dig

Na de rechtszaak zag zijn baasje de rekeningen toch al opstapelen, dus draait Frank zijn poot er niet voor om. “In dit verhaal krijg ik al rekeningen van duizenden euro's van advocaten en rechtszaken, dan interesseert die 100 euro per keer me niet, dus ik denk dat ik die boete pak en dat laat zitten. Daar loop ik niet op leeg." Nu maar hopen dat Rogier niet met het verkeerde pootje uit bed stapt en een punt zet achter de rechtszaakavonturen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.