Vrijgezelle mannen opgelet! Frank Jansen, bekend van Paleis voor een Prikkie, is op vrijersvoeten! Na zijn beruchte breuk met Rogier wil hij meedoen aan een datingshow op televisie.

Het sprookje van Frank en Rogier spatte vorig jaar heftig uiteen, net als hun huwelijk. De twee haalden in de media keihard naar elkaar uit, hoewel het de laatste tijd vooral Frank is die nog over de kwestie praat. Aan De Telegraaf gaf hij deze week een interview, waarin hij meldde dat hij nog geld kreeg van Rogier. Dit akkefietje is inmiddels opgelost, maar Shownieuws meldde dat we Frank over een tijdje misschien terug zien in een onverwacht programma!

De 75-jarige tv-ster is benaderd door… het datingprogramma First Dates! Albert Verlinde deelde dit nieuwtje en zette er meteen een paar vraagtekens bij. “Dat wil hij dan wel doen. Ik zou dan denken: Waarom? Maar goed, misschien komt er een mooie relatie uit waar hij veel plezier van heeft.”

Article continues after the ad

 

 

Frank en Rogier checkten uit

Verlinde belde even met de makers van First Dates en de deelname van Frank is nog niet helemaal zeker. “Ze twijfelen nog een beetje omdat ze niet weten of ze een leuke kandidaat voor hem kunnen vinden.” Het is nog maar de vraag of je echt bij First Dates moet zijn als je op zoek bent naar een relatie, want sommige oud-kandidaten hebben daar hun bedenkingen bij. Rogier maakt er inmiddels geen geheim van dat hij een nieuwe vriend gevonden heeft.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Zonder zijn ex Rogier is Frank een stuk minder gewild op de televisie, wat hij toch wel jammer lijkt te vinden. Een korte reünie in De Druiventros maakte weinig indruk, en Franks deelname aan Ranking the Stars leverde ook niet veel op (750 euro, volgens Angela de Jong).