Fotograaf
ANP (Mischa Schoemaker)
Frank Jansen en Rogier Smit

Over de relatieperikelen van Frank en Rogier is al veel gezegd en geschreven, niet in de laatste plaats door de heren zelf. In een openhartig interview met RTL Boulevard laten zij hun emoties de vrije loop. Vooral Rogier krijgt het even te kwaad wanneer hij terugblikt op de afgelopen periode, waarin het presentatieduo besloot om niet langer onder één dak te wonen. “Het heeft wel wat met mij gedaan, ja”, zegt een zichtbaar geëmotioneerde Rogier. “Stop maar...”

Nuchter

Frank staat er daarentegen iets nuchterder in. “We waren natuurlijk zeventien jaar samen. Dat gooi je niet zomaar even weg. Maar aan de andere kant: je moet in het leven af en toe beslissingen nemen die ook niet leuk zijn. Nou ja, die beslissingen hebben we genomen”, vertelt de medepresentator van Frank en Rogier checken in.

 

Article continues after the ad


Positieve draai

Zowel Frank als Rogier zijn er echter van overtuigd dat zij de juiste beslissing hebben genomen. “Ik denk dat het voor ons allebei beter is”, stelt Frank. Rogier kan dat alleen maar onderschrijven. Daarbij heeft de interieurstylist nog een positieve draai te geven aan al het liefdesleed: “En daarbij is gekomen dat ik lekker een nieuw appartement mag inrichten!” Ieder nadeel, et cetera, et cetera…