Frank Lammers bij de première van Wat is dan Liefde?

In de nieuwste Linda gaan Wie is de Mol?-verliezer Charlotte Nijs en Undercover-acteur Frank Lammers met elkaar in gesprek. Frank vertelt daarbij onder meer over zijn samenwerking met Jumbo. Grappig genoeg blijkt de supermarkt een nogal streng contracteis te hebben voor Frank!  

Mag Frank Lammers alleen naar de Jumbo?

Frank Lammers is al jaren te zien in de reclames van Jumbo. Wie is de Mol?-deelnemer Charlotte Nijs wil daar in de nieuwe Linda graag meer over weten. In het gesprek blijkt dat Frank zich tijdens de samenwerking met de supermarkt aan één belangrijke voorwaarde moet houden. "Klopt het nou dat jij alléén bij de Jumbo boodschappen mag doen?" vraagt Charlotte. Frank antwoord bevestigend: "Ja." Heel erg vond hij dat echter niet: “En het mooie was dat er in onze buurt zeven jaar lang geen Jumbo zat, waardoor ik altijd een goede smoes had om geen boodschappen te hoeven doen.”

"Een beetje wereldvreemd"

Even naar de Albert Heijn of Plus zat er dus niet in voor de Undercover-ster, die binnenkort zijn eigen film krijgt: "Nee. Afspraak is afspraak, makkelijk zat. Maar goed, inmiddels is er nu wél een Jumbo vlakbij gekomen. Dus nu moet ik weer. Al was het misschien ook een beetje wereldvreemd om zeven jaar geen supermarkt vanbinnen te zien, behalve dan voor het opnemen van commercials."

Article continues after the ad

Lees hier alles wat je moet weten over de Undercover-film Ferry!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: