Undercover, Ferry Bouman, Frank lammers

Frank Lammers heeft voor het eerst gereageerd op het nieuws dat er een heuse Undercover-film gaat komen die focust op de jonge jaren van Ferry Bouman. De dolblije acteur kan het haast niet geloven.

Article continues after the ad

"Te gek natuurlijk", reageert Frank Lammers uitgelaten. "Ik ben zelf dol op dat karakter en er zijn blijkbaar nog meer mensen die het leuk vinden om naar te kijken, dus we zijn heel trots dat Netflix heeft besloten dat het goed genoeg was om daar een hele film aan te wijden." 

Terug in de tijd

Hoewel het tweede seizoen van Undercover nog op Netflix moet verschijnen en de opnames van de derde reeks stilliggen vanwege het coronavirus weten we al wel waar de film over gaat. "We gaan terug in de tijd, dus we gaan kijken hoe Ferry Ferry is geworden", legt de acteur met een stralende glimlach uit aan RTL Boulevard. Netflix verkondigde gisteren al dat ze teruggaan naar 2006. "Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Ralph Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Ralph levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden." Dat belooft wat! 

Frank Lammers kijkt er alvast naar uit: "Ik heb er heel veel zin in." Bekijk hieronder het hele interview met de acteur.