Frank Lammers bij de première van Wat is dan Liefde?

Undercover-held Frank Lammers is al jaren het gezicht van supermarktketen Jumbo. En ondanks een verbod om boodschappen te doen bij concurrent Albert Heijn, is hij nu - je raadt het al - toch gesnapt!

Article continues after the ad

Weekblad Party kwam vandaag met een schokkende onthulling: "ondanks een nadrukkelijk verbod, haalt het gezin van Frank Lammers tóch Albert Heijn-producten in huis". Nee toch? Dat zal toch niet?! "Dat gaan ze vast niet leuk vinden bij broodheer Jumbo", meldt het magazine, dat als ware crimefighters met foto's komt als bewijs voor Lammers' misstap.

 

Frank Lammers en Jumbo

Naar verluidt verdient de uitgesproken acteur jaarlijks zo'n 100.000 euro met de bekende reclames, zo achterhaalde De Telegraaf. Al doet Lammers daar zelf geen uitspraken over.

 

Winkelverbod

Als je misschien dacht dat een 'winkelverbod' bij Jumbo-concurrenten een geintje is, heb je het mis. Dat is écht zo. Dit gaf de acteur recent toe in Rooijakkers Over De Vloer op RTL 4. "Klote-winkel!", grapte hij in de uitzending toen hij samen met Art langs een AH liep. "Ik ben er al zes jaar niet meer geweest." Maar mag hij dan écht niet naar een AH, vroeg Art? "Nee", zegt Lammers resoluut. "En terecht." 


Undercover

Frank Lammers is bij Nederlanders misschien wel nét zo bekend met zijn rol als drugsbaas Ferry Bouman uit Netflix-serie Undercover (de populairste Netflix-titel van 2019). In het nieuwe seizoen, dat waarschijnlijk ergens dit jaar uitkomt, krijgt zijn personage hulp uit onverwachte hoek: kickboksheld Rico Verhoeven voegt zich bij de cast!