Frank Lammers bij de première van Wat is dan Liefde?

Undercover-held Frank Lammers zit niet bij de pakken neer: hij werkt momenteel aan een corona-film en jij kunt een rolletje scoren!

Article continues after the ad

Dat maakt producent Millstreet Films bekend. In Groeten van Gerri speelt Frank Lammers scheikundeleraar Gerri van Vlokhoven. Die gaat ongewenst viral wanneer hij in z’n witte ondergoed thuisles geeft. Het verhaal speelt zich af tijdens de coronacrisis en de opnames vinden veilig digitaal en vanuit huis plaats, net zoals Parks and Recreation én een nieuwe Netflix-serie nu doen!

Rol scoren

Frank, die de film tevens regisseert, schakelt graag hulptroepen in. Ook jij kunt een rolletje scoren in de film! Het verhaal vraagt erom dat Gerri viral gaat, dus mensen gaan hem via social media natuurlijk massaal nadoen. "Wil jij een van die personen in de film zijn? Maak dan je eigen witte slip hit op het nummer ‘Times are changing’ van @directband en tag @groetenvangerri", aldus Frank op insta. Nou, waar wacht je op?

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Frank Lammers speelt de hoofdrol en regisseert de tragikomische nieuwe speelfilm GROETEN VAN GERRI over een scheikundeleraar die ongewenst viral gaat in z’n witte ondergoed. FIGUREREN IN JE ONDERGOED In de film gaat Gerri viraal nadat hij per ongeluk in beeld komt in zijn witte onderbroek. Vervolgens gaan mensen over de hele wereld hem na doen en duiken er overal filmpjes op van mensen in witte onderbroek. Wil jij een van die personen in de film zijn? Maak dan je eigen witte onderbroek hit op het nummer ‘Times are changing’ van @directband en tag @groetenvangerri. Naast Frank Lammers spelen Sanne Langelaar, Heddy Lester, Martin van Waardenberg, Fedja van Huêt, Kees Boot en Viggo Waas. #gerrichallenge 🩲🦠

Een bericht gedeeld door GROETEN VAN GERRI (@groetenvangerri) op


Waar gaat Groeten van Gerri over?

De producent omschrijft Groeten van Gerri als "een subtiel gelaagd verhaal over eenzaamheid, de vloek van social media, het gemis aan echt contact en een In Memoriam aan de slachtoffers van een vreselijk virus". Het speelt zich helemaal af in de tijd van nu en bevat een flinke dosis maatschappijkritiek. "Daarnaast is het ook een actuele tragikomische spotprent op de vluchtige vergetelheid van een door populisme en kapitaal gedreven opportunistische maatschappij." Frank speelt uiteraard de hoofdrol, maar verder zijn er ook rollen voor Sanne Langelaar, Heddy Lester, Martin van Waardenberg, Fedja van Huêt, Kees Boot, Viggo Waas en Evalinde Lammers. 

Wanneer Groeten van Gerri uitkomt, is nog niet bekend. Maar: "er wordt gepraat met verschillende partijen over een release van de film deze zomer". We houden je op de hoogte!