Frank Lammers in Groeten van Gerri

Frank Lammers is waarschijnlijk door het dolle heen. Nadat eerder Pathé Thuis de rechten van zijn coronaprooffilm Groeten van Gerri in handen kreeg, is de film sinds vandaag te zien via Netflix! 

Article continues after the ad

Wie Frank Lammers altijd al in zijn sexy onderbroek had willen zien (en dan hebben we het niet over de afgetrainde versie van de acteur), heeft nu dus geluk! 

Viral in zijn ondergoed

In de tragikomedie Groeten van Gerri heeft scheikundeleraar Gerri van Vlokhoven een viral te pakken... in zijn onderbroek! Hij vergat de camera na het geven van een les uit te zetten en dat heeft hij geweten ook. Zijn leerlingen hebben hem dansend in zijn onderbroek vastgelegd en laten precies die beelden nu in rap tempo heel Nederland doorgaan. De ietwat sociaal onhandige Gerri heeft alleen geen idee hoe hij met deze fame moet omgaan, maar hij krijgt één advies: "Ik denk dat jij met zoveel trots je onderbroek moet dragen dat andere mensen het zien en denken: waarom draag ik zelf nog een spijkerbroek?"

Coronaproof

Als we later aan onze (klein)kinderen willen vertellen wat de gevolgen van de coronacrisis precies waren, kunnen we ze in ieder geval deze film laten zien. De film speelt zich namelijk vrijwel uitsluitend af op de beeldschermen, via Facebook, FaceTime en Instagram. "Mijn tegenspelers in de film zitten thuis en komen binnen via de sociale media", verklaarde de acteur al eerder. Dat is nog eens origineel omdenken! Lees hier meer over de film

Benieuwd? De film staat sinds vandaag op Netflix en is nog altijd te zien via Pathé Thuis.