Frank Lammers als Ferry in Undercover op Netflix

Het lijkt erop dat de première van Ferry niet al te lang meer op zich laat wachten. Dit weekend onthulde Netflix alvast de eerste teaser van deze Undercover-film.

Drugsbaron

Vorig jaar werd bekend dat Ferry Bouman (gespeeld door Frank Lammers) zijn eigen solofilm krijgt. Hierin zien we hoe de schurk uit Undercover zich heeft opgewerkt van loopjongen tot een van de beruchtste drugsbaronnen van de Benelux. Het heeft even geduurd voordat de eerste beelden verschenen, maar dat maakte Netflix dit weekend goed met een heuse teaser!


Bonnie en Clyde

In de teaser blikt een melancholische Ferry terug op zijn eerste ontmoeting met Danielle (Elise Schaap). Goed nieuws: in het derde seizoen van Undercover krijgen we nog veel meer te zien van de Brabantse Bonnie en Clyde! De teaser belooft een verder een intense misdaadfilm, niet in de laatste plaats omdat de titelheld al op jonge leeftijd met vuurwapens loopt te zwaaien.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:  


Releasedatum Ferry

Ook krijgen we een glimp te zien van Raymond Thiry, die opnieuw in de huid kruipt van de even dodelijke als loyale John Zwart. Genoeg om naar uit te kijken dus, maar een officiële releasedatum ontbreekt vooralsnog. Frank Lammers kan in ieder geval ook niet wachten: de lijn tussen de Gouden Kalf-winnaar en de Undercover-schurk wordt met de dag dunner

Lees hier alles wat je moet weten over de Undercover-film Ferry!