Frank Jansen en Martien Meiland

RTL 4-ster Frank Jansen ploft niet elke maandag- en donderdagavond - met een wijntje - neer op de bank om eens lekker naar Chateau Meiland te kijken. Oh nee, hem niet bellen hoor. Frank komt van "een totaal andere achtergrond" en trekt Martien niet zo goed.

Article continues after the ad

Frank, tegenwoordig vooral bekend van het gekibbel met zijn wel/niet-echtgenoot Rogier, kreeg van weekblad Weekend de vraag of hij denkt dat de Meilandjes via de media ook ruzie met elkaar zouden maken - zoals hij en Rogier een tijdje terug deden. "Ik heb geen idee, want ik ken die mensen niet. Het zijn in elk geval heel andere mensen dan ik."

Frank over Martien Meiland

"Daarom kijk ik ook nooit naar hun programma", gaat hij verder. "Zij interesseren me niet." Toen hij wel een keer naar Chateau Meiland keek, ergerde 'ie zich dood. "Ik heb wel één keer gezien dat die man zijn hond onheus behandelde en dat hij vloekte op tv. Toen dacht ik: dit hoef ik verder niet meer te zien, ik vind het echt helemaal niks."

'Schreeuwlelijk'

Martien en Frank: het is als water en vuur, lijkt wel. "Ik heb geen zin om naar zo'n scheeuwlelijk te kijken. Die man is echt de hele dag aan het schreeuwen en daar hou ik helemaal niet van. Ik kom van een totaal andere achtergrond." Het zal je niet verrassen dat Frank eerder ook al uithaalde naar Martien door hem een typetje te noemen

Erica over Frank en Rogier

Kamp-Meiland liet eerder trouwens al van zich horen. Hetzelfde weekblad vroeg aan Erica wat zij vond van Frank en Rogiers publieke vuile was-buitenhang-show. "Dat je dan ineens zo met modder gaat gooien, daar kan ik me niets bij voorstellen. Dat zouden wij nooit doen", zei ze toen hoogst verbaasd. Het zou kunnen - maar pin ons er niet op vast - dat die uitspraken Frank nog steeds dwars zaten!


Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: