Rogier Smit en Frank Jansen

Frank Jansen, bekend van het illustere tv-duo Frank en Rogier, had ooit een gelukkige relatie met een vrouw. De twee zouden zelfs gaan trouwen! Zoals je weet veroverde Rogier later zijn hart, maar waarom is het huwelijk niet doorgegaan?

Article continues after the ad

Frank is inmiddels al jáááren gelukkig met Rogier, die goed voor hem zorgt. Het uitgesproken koppeltje maakte tv-furore in Steenrijk, Straatarm en natúúrlijk Paleis voor een Prikkie. Inmiddels hebben ze SBS6 verruild voor RTL. Franks leven hád er in principe heel anders kunnen uitzien, verklapte hij in de Story. Het had niet veel gescheeld of hij was nu... een getrouwd man!

Frank en Angelique

Een 27-jarige Frank was een tijdlang dolgelukkig met ene Angelique. "Mijn schoonouders waren in hun nopjes met mij. Ze zagen mij als de perfecte echtgenoot voor hun dochter. Ik mocht zelfs mee op vakantie." De twee hadden ook al trouwplannen. "We waren dus echt heel gelukkig en wilden ook trouwen. Het was niet zo dat de kaarten al verstuurd waren, maar het was voor iedereen duidelijk dat wij samen verder zouden gaan."


Frank als jonge god:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

H I p S t E r 🎗🎗 @frankjansen070 ❤️❤️

Een bericht dat is gedeeld door @ rogiersmit op


Babywens

De reden dat het uiteindelijk tóch allemaal niet doorging? Frank had een vurige kinderwens. "Ik heb altijd heel graag kinderen willen hebben en met Angelique leek die wens in vervulling te gaan." Toen Frank die wens kenbaar maakte, sloeg de sfeer om en maakte hij het uit. "Ik wilde heel graag vader worden en was er eigenlijk vanuit gegaan dat zij verlangde naar het moederschap, maar dat was niet zo."

Mannen

Daarna ging Frank met mannen daten. Hij wist tijdens zijn relatie met Angelique ook al wel dat hij eigenlijk op mannen valt, alleen wilde hij daar vanwege de kinderwens niet aan toegeven. Waarom hij uiteindelijk toch géén kinderen kreeg, bijvoorbeeld met Rogier? "Ik had kunnen adopteren maar ik las te veel verhalen over hoe dat mis kan gaan. Al weet ik nu ook dat er veel goede verhalen zijn.” En ook een andere door homoparen veelgebruikte optie ging niet door. "Er is nooit een vrouw in beeld geweest die draagmoeder wil zijn."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

P U Z z L e - M e - C O r o N a 🦠

Een bericht dat is gedeeld door @ rogiersmit op