Frank Jansen

Bij Ranking The Stars vroeg presentator Eddy Zoëy Frank Jansen naar het podium. Daar opende Frank een boekje over zichzelf en over foto’s van zijn ex Rogier, die hij nog steeds bewaart. 

Frank voor dank

Na de hectische break-up tussen Frank en Rogier die voorlopig nog niet lijkt gesust, was het onvermijdelijk om het tijdens Ranking The Stars niet over Franks ex te hebben. Kijkcijfer-wrak Eddy Zoëy merkte op dat Frank nog erg veel foto’s van Rogier op zijn Instagram heeft staan en suggereerde dat hij, na alle mokerslagen van zijn ex, beter alle foto’s kan weghalen. “Dan moet ik zóveel foto's weghalen”, zei de oud Paleis voor een Prikkie-presentator.

'Ik sta overal met Rogier op'

Want het is niet alleen zijn Insta die vol staat met foto’s van de ruziënde ex-vriend. “Ons huis in Frankrijk staat er vol mee. Mijn huis. Er komen wel eens vrienden op bezoek: 'Heb jij nog foto's met Rogier staan?' Ik heb geen andere foto's! Ik sta overal met Rogier op.” Hij is bovendien een laaaaaange tijd met zijn ex-boyfriend samen geweest. “17 jaar met Rogier? Dat kun je toch niet wegpoetsen.

Article continues after the ad

CatFish

Eddy Zoëy, die de horrorkijkcijfers van Ranking the Stars maar al te graag verdedigt, liet Frank een ranking maken op basis van de vraag wie het meeste faket. Frank zet zichzelf op nummertje zes van de top tien. “Ik doe me vaak mooier voor dan ik ben. Dat doe ik wel eens, met alles. Kleding, houding, alles. Je moet jezelf toch een beetje verpakken als je wat ouder bent en ik voel me er fantastisch bij.

Ranking the Stars is elke woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 5.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.