In Civil War had Captain America zijn handen vol aan Crossbones. En volgens acteur Frank Grillo zou deze Marvel-schurk wel eens een comeback kunnen maken!

Article continues after the ad

Vuurwerk

Crossbones is misschien niet de populairste schurk in het Marvel-universum, maar in de eerste minuten van Captain America: Civil War zorgde hij toch wel voor het nodige vuurwerk. Hoewel Crossbones uiteindelijk aan het kortste eind trok, zou het zomaar kunnen dat er binnenkort een rematch aankomt tussen de supersoldaat en de gepantserde huurling. Frank Grillo, die in Captain America: Civil War de rol speelde van de superschurk, hint namelijk op een comeback van de superschurk!

Tijdreizen

De Wheelman-acteur plaatse de hint op zijn Instagram-account. Daar postte hij een foto van een action-figure van Crossbones. Bij de afbeelding plaatste hij de hashtags: ‘#captainamericathewintersoldier #captainamericacivilwar #aven...........’. Of deze laatste hashtag inderdaad betekent dat Grillo terugkeert in de rol van de superschurk, is nog onduidelijk. Ondenkbaar is het in ieder geval niet: naar verluidt zal tijdreizen een belangrijke rol spelen in het volgende hoofdstuk van Earth’s Mightiest Heroes!

In mei 2019 weten we het antwoord: dan draait het vierde deel van de Avengers-reeks in de bioscopen!