Frank Evenblij en wielrenner Stef Clement zijn toegevoegd aan het groepje terugkerende gasten in het praatprogramma Tour du Jour.

Article continues after the ad

Vaste en incidentele gasten

Eerder had RTL 7 al bekendgemaakt dat de Vlaamse schrijver Dimitri Verhulst, oud-renner Maarten Tjallingii en programmamaker Erik Dijkstra met regelmaat in Tour du Jour te gast zijn. Presentator is Wilfred Genee en vaste analist is Michael Boogerd.

RTL 7 kondigde gisteren al een groot aantal overige gasten aan die vanaf vrijdagavond in het programma langskomen. Op de eerste dag is dat burgemeester Paul Depla van Breda. Op zaterdag 1 juli is dat zanger Blaudzun, op zondag komt Leontien van Moorsel en verder onder anderen presentator Eric Corton, cabaretier Guido Weijers, Tourwinnaar Jan Janssen, parlementair journalist Frits Wester en renner Bram Tankink.

Tour de France 2017

Na het unieke succes van Tom Dumoulin in de Giro d'Italia zijn de verwachtingen voor de Tour de France misschien hooggespannen. Mocht jij nou ook het virus te pakken hebben, probeer dan een beetje te kalmeren. Er doen weliswaar vijftien Nederlanders mee (net zoveel als vorig jaar), maar een eindoverwinning hoeven we daarvan niet te verwachten. De ogen zullen vooral gericht zijn op Bauke Mollema en Robert Gesink, maar Mollema rijdt in principe als superknecht van Alberto Contador en Gesink heeft zijn klassementsambities al met pensioen gestuurd. Dat maakt voor beiden wel de weg vrij voor een eventuele ritzege, dus laten we daarop hopen!

Tour du Jour is vanaf vrijdag iedere dag, ook op rustdagen, tussen 20:00 en 21:30 uur te zien. Vanuit Frankrijk doen Filemon Wesselink en Maxim Hartman iedere dag verslag.