Erica Meiland

Reality-superster Erica Meiland kan er met haar hoofd niet bij: hoe RTL-sterren Frank en Rogier met elkaar omgaan, dat zouden zij en Martien echt nóóit zo doen.

Article continues after the ad

Dat zegt de Chateau Meiland-bekendheid in een interview met weekblad Weekend. Een tijdje terug vochten interieurstylisten Frank en Rogier hun relatiecrisis via de bladen uit. Op een gegeven moment gooide Rogier zelfs bankafschriften van Frank op straat. Zó ver gaat het bij Martien en Erica nooit komen. "Nee, dat gaat bij ons niet gebeuren."

Verbazing alom

Hoe het nu tussen Frank en Rogier zit, weten we niet. Dat blijft nog altijd supervaag. Erica - die zelf ook wel eens de pan uit kan flippen - snapt er helemaal niets van. "Frank en Rogier zijn ook al heel lang bij elkaar, ik snap niet dat dat ineens opkomt", spreekt ze haar verbazing uit. "Martien en ik (die ook wel eens ruzie hebben, red.) zouden dat niet hebben, wij zeggen álles tegen elkaar. ik verbaas me er over dat Frank en Rogier dit zo hebben aangepakt."

Rogier Smit en Frank Jansen

Vechtscheiding

Frank en Rogiers mediastorm is nu wel weer gaan liggen, al weten we nog niet hoe het nu zit tussen hen en of ze überhaupt nog samen RTL-programma's gaan maken. Erica vond hun publieke ruzie toentertijd wel heftig. "Dat je dan ineens zo met modder gaat gooien, daar kan ik me niets bij voorstellen. Dat zouden wij nooit doen. Martien en ik hebben altijd respect voor elkaar, dat soort verhalen zouden wij niet over elkaar rondstrooien."

Rogier gaat ondertussen door met zijn lekker vage en context-loze Insta-posts: