Frank en Rogier

Volgens de nieuwswebsite DenD zijn de ruziënde reality-sterren Frank en Rogier - die momenteel in een huwelijkscrisis zouden verkeren - 'op zoek naar een huisgenoot'.

Article continues after the ad

Hoewel Frank ontkent dat de twee geen setje meer zijn, zocht RTL-baas Peter van der Vorst toch maar contact met 'm. Wat blijkt? De sterren van Frank en Rogier Checken In zijn nog altijd niet on speaking terms, maar Rogier heeft al wel zijn excuses aangeboden voor zijn - zo onthulde Frank - 'onhandelbaar gedrag' op de set van hun B&B-show. De nieuwste wending? De twee zouden een huisgenoot zoeken voor hun Haagse appartement.

Roomies!

Frank verblijft momenteel in hun Franse optrekje terwijl Rogier in Nederland achterbleef. Een 'relatiebreak', zo beschreef Frank het eerder al. "Nu hebben de heren een bijzonder besluit genomen", kondigt DenD aan. "Zij hebben hun appartement in het Haagse Benoordenhout te huur gezet. Betekent dit dat de heren apart verder gaan?"

Te huur

"In feite zoeken Frank en Rogier een huisgenoot, want zij blijven zelf wonen op de bovenste etage", gaat de site, die ook foto's van de woning online zette, verder. "Althans, Rogier blijft daar wonen maar het is nog maar de vraag of Frank er ook ooit weer zijn intrek neemt." Hoe dan ook: afdingen, zoals de heren zelf zo goed kunnen in hun shows, zit er waarschijnlijk niet in: de woning ziet er strak en verzorgd uit. De huurprijs? 1.250 euro!