Frank Dane van RTL Boulevard

Het heeft even geduurd, maar vanavond keert Frank Dane terug achter de desk van RTL Boulevard. En dat konden zijn collega’s natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan!

Frank Dane maakte zijn debuut bij RTL Boulevard in 2016. Sindsdien zagen we hem regelmatig in de rol van entertainmentdeskundige in de populaire roddelrubriek. Maar twee jaar geleden nam hij afscheid van het programma om zich te focussen op zijn werk als dj bij Radio 538. De 538 Ochtendshow was vandaag dan ook het uitgelezen moment om de terugkeer van Dane bij RTL Boulevard bekend te maken!
 


Wibi

In het radioprogramma was te horen hoe Boulevard-deskundige Luuk Ikink het goede nieuws bekendmaakte. Daarbij kreeg hij hulp van niemand minder dan Wibi Soerjadi. Bijzonder, want dit tweetal belandde onlangs nog in een heuse Twitter-fittie. De pianist had een speciale videoboodschap opgenomen voor Frank Dane. “Superleuk dat je weer muziekdeskundige bent aan de desk van RTL. We hebben je heel erg gemist op tv”, zei Soerjadi in de video.

Article continues after the ad

 


Plaagstootjes

Frank Dane kon de verrassende videoboodschap wel waarderen. Daarbij werden er alvast wat plaagstootjes over en weer uitgedeeld tussen de twee deskundigen van RTL Boulevard. Ikink vergeleek de radiocarrière van Dane met ‘trekken aan een dood paard’, waarop de dj suggereerde dat hij was aangetrokken als vervanger van Ikink. Kortom, Dane wordt vanavond weer met open armen ontvangen in de studio van RTL Boulevard!