Nog maar een weekje en dan gooit Netflix alle remmen los met The Punisher. Met deze promo’s kom je alvast in de juiste stemming voor deze gloednieuwe Marvel-serie!

Article continues after the ad

Vuurlinie

Marvel-fans hebben er even op moeten wachten, maar volgende week is het dan toch echt zover: dan hijst Jon Bernthal (The Walking Dead) zich in het pak van Frank ‘The Punisher’ Castle om wraak te nemen op de criminelen die zijn gezin hebben gedood. En iedereen die hem daarbij in de weg staat, komt in de vuurlinie terecht… vriend en vijand, superschurk en superheld!

Om ons alvast lekker te maken voor deze actiekraker, plaatste Netflix een aantal korte teasers op social media. In de eerste video is te zien dat ook ‘New York’s finest’ niet veilig zijn voor de meedogenloze ex-marinier.

Woede

In de volgende teaser is te zien hoe Frank worstelt met het verlies van zijn familie. Daarbij reageert hij zijn woede af op een onschuldig betonblok, maar daar zal snel verandering in komen!

Gitaar

In de derde en laatste video is te zien hoe Frank een liedje speelt op de gitaar. Oké, dat is niet heel cool. Maar daarna hangt hij een terrorist op aan een kabel, dus is het toch nog de moeite waard!

The Punisher is vanaf vrijdag 17 november te zien op Netflix.