FOX zoekt Nederlands, mannelijk zangtalent voor een nieuwe talentenjacht. Begin 2017 moet er dus weer een hoop swingend mannelijk schoon op de buis te zien zijn. In de show wordt namelijk gezocht naar een nieuwe Nederlandstalige popgroep.

Article continues after the ad

Niet zomaar een boyband

Als je je geroepen voelt, kun je je vanaf vandaag op de site van FOX inschrijven om deel uit te maken van een potentiële nieuwe popsensatie. Als je ‘just another Justin Bieber’ bent, kun je jezelf de moeite besparen. Er wordt namelijk niet gezocht naar een typische boyband, maar naar mannen met een eigen persoonlijkheid.

geheimpjes

De kandidaten zullen zich in een aantal auditieronden van hun beste kant moeten laten zien. Een nu nog onbekende jury zal over hun lot in de band beslissen. De laatst overgebleven jongens zullen een groep vormen. Over de verdere invulling van het programma is nog niet veel bekend. Het blijft nog even gissen naar de titel van het programma, wie het gaat presenteren en op welke datum het wordt uitgezonden. Wel is bekend dat FOX het programma in samenwerking met VTM maakt. De grootste vraag blijft natuurlijk of dit niet weer de zoveelste talentenjacht is.